Det händer att det uppstår missljud ifrån sängen och innan man väljer att kontakta oss kan det vara bra att gå igenom en liten checklista.

Kan du lokalisera gnisslet, varifrån kommer det missljud?
Kolla sängbenen, man kan behöva efterdra dessa.
Ett tips är att sätta på möbeltassar under sängbenen, då rörelser mellan ben vissa golvtyper kan bidra till att ljud uppstår.
Det kan också vara resåren i vändexmadrassen som fastnat ihop, tryck då lite extra på stället där det låter så brukar det ge sig. Fjädrar kan haka ihop och ge upphov till missljud.
Om du lokaliserat missljudet och inte lyckats få bort det, då skapar vi ett serviceärende på detta så att du får kontakt med en utav våra tekniker. Skicka ett mail till oss på webshop@kungsangen.com och ange ordernummer, kontaktuppgifter samt vad ärendet gäller så kommer vi att återkoppla till dig.

Felsökning av din säng