Våra bäddtextiler i mjuk bomullssatin ger en sval och len känsla mot huden. För att bibehålla den mjuka fina satin kvalitén så bör tvättråden följas.

Kvalitet: 100% Bomullssatin

Tvättråd:

Tvättas i 60 grader maskintvätt och lätt torktumling.

*Går bra att mangla eller stryka på svag värme.

Var varsam med knappar vid mangling och om artikeln har dragkedja ska man undvika mangel helt.

Tänk på att vara försiktig med torktumling och torkskåp, torktumla gärna på svagaste temperaturen, eftersom det sliter mer på den fina kvalitén och krymper mer vid värme.

Tvättas separat för att bibehålla den fina satin ytan.

Bör därför EJ tvättas med frotté handdukar eller andra hårda material eftersom de skadar den fina mjuka satin kvalitén.