Tvättas i 60 grader maskintvätt och lätt torktumling.

*Går bra att mangla eller stryka på svag värme. Var dock varsam med knappar vid mangling och om artikeln har dragkedja ska man undvika mangel helt.

Tänk på att vara försiktig med torktumling och torkskåp, torktumla gärna på svagaste temperaturen, eftersom det sliter mer på den fina kvalitén och krymper mer vid värme. Ta gärna ur dem ur torktumlaren innan de är helt torra och låt dem hängtorka sista tiden. Den tätvävda konstruktionen i percale gör att de lättare blir skrynkliga om de torkas helt torra i torktumlaren.

Tvättas separat för att bibehålla den fina kvalitén.

Bör EJ tvättas med frottéhanddukar eller andra hårda material.